Reparatii calculatoare / laptop, configurare, instalare sistem de operare (WINDOWS, LINUX), routere. OPTIMIZARE SISTEM. Instalare programe, devirusare, mentenanta, schimbare piese, recuperare date, partitii sterse. Upgrade componente, implementare firewall, antivirus. Interventii remote sau la domiciliu.
     Situatiile descrise mai sus sunt doar o mica parte a lucrurilor la care ne pricem si pe care le putem rezolva.


    Ne propunem prin intermediul acestui site sa venim in intampinarea celor ce au probleme cu sistemul de operare al calculatorului personal cat si cu partea hardware. Va oferim un set complet de servicii de la instalare windows, drivere si programe, devirusare pana la diagnostic hardware si depanare.

Stiati ca...?

    In proportie de 50% din laptop-urile si calculatoarele ajunse in service prezinta deteriorari din cauza supraincalzirii(acumularii de praf si impuritati in sistemul de racire). Protejeaza-ti laptopul / calculatorul si solicita acum o curatare.
     Existe sanse ca laptop-ul tau sa mai functioneze dupa ce ai varsat lichid pe el. Sansele ca acesta sa aiba o viata indelungata sunt nule daca nu este curatat imediat cu substante specifice.
    Intotdeauna este mai bine sa previi, decat sa astepti ca laptopul sau calculatorul tau sa nu mai porneasca deloc.

     De cele mai multe ori mergeti pe mana unui vecin, cunostinte, prieten, dar in final constatati ca nu sunteti multumit de felul in care a efectuat instalarea Windows-ului.
   
De multe ori se intampla sa nu mai gasisti CD-ul pe care l-ati primit la cumpararea calculatorului si astfel instalarea de drivere sa creeze reale probleme.
   
De aceea aveti nevoie de unul dintre consultantii nostri care sa va faca o instalare Windows completa si fara compromisuri.

    De asemenea, programele si sistemele de operare moderne sunt concepute sa ruleze pe o gama variata de calculatoare si intr-o varietate de scenarii de folosire. Pentru a putea face fata acestei diversitati de situatii exista o serie de servicii si programe ajutatoare special concepute care fac parte din instalarea standard si care sunt pornite automat odata cu calculatorul, multe nefiind necesare unui utilizator obisnuit.
    De aceea, pe calculatorul dumneavoastra exista foarte multe programe si servicii care ruleaza implicit, fara sa va foloseasca, dar consumand din resursele sistemului si deci din timpul dumneavoastra.

    Specialistii nostri cunosc toate aceste programe si servicii si va pot elibera calculatorul de cea mai mare parte din ele. In acest fel veti castiga timp pretios in activitatea dumneavoastra sau veti obtine o reducere a costurilor pentru calculatoare prin folosirea unor configuratii mai ieftine.

    Aceasta operatiune de optimizare se executa numai in urma unei discutii-analiza in care vom afla care este specificul activitatii dumneavoastra si deci care sunt programele si serviciile care intr-adevar va folosesc.

*** OFERTE PERSONALIZATE PENTRU FIRME SI COMPANII ***
*** SAU PF CU MAI MULTE SISTEME ***

(CLICK PENTRU ACCESARE)
Reparatii calculatoare chiar si in weekend!!!
Nu ai timp liber în cursul săptămânii să apelezi la un specialist în service de calculatoare? Sună la noi, chiar şi în weekend!



    Prietenul tau, calculatorul, are probleme, e invadat de virusi sau programe nedorite? Nu iti mai porneste, isi da singur restart, nu poti sa scoti nimic la imprimanta, nu ai imagine pe monitor, nu poti sa intri pe internet, ti se blocheaza calculatorul sau laptopul , nu vezi reteaua? Instalare softuri, programe, antivirus, montare si depanare calculatoare si laptop-uri, instalare scanner, partitionari HDD ( hard-disk), imprimanta, router, reparatii conexiuni la internet, instalare drivere pentru calculatoare sau laptopuri, programele aferente bunei functionari a PC-ului sau a laptopului, protectie antivirus, configurare retea LAN sau wireless, etc.

* desktopul tău merge prea incet?
Inseamna ca ai nevoie de service calculatoare! Sună-ne !
* laptop-ul tău se încălzeşte prea tare?        
Inseamna ca ai nevoie de service calculatoare! Sună-ne !
* reţeaua ta nu funcţionează bine?              
Inseamna ca ai nevoie de service calculatoare! Sună-ne !
* ai probleme cu conexiunea de Internet sau serviciile de mail?    
Inseamna ca ai nevoie de service calculatoare! Sună-ne ! 

Sau scrie-ne un mail ! Vei primi răspuns prompt şi la obiect în timp scurt !


Notati datele noastre de contact pentru situatiile in care 
nu veti putea accesa aceasta pagina.
De asemenea, contactati-ne pentru a afla mai multe detalii 
si pentru a primi o oferta personalizata.

 * Constatarea este GRATUITA ! In cazul in care in urma interventiei se constata ca trebuie schimbate anumite piese, costul acestora va fi suportat de catre client.

Deplasarea se tarifeaza cu 15 RON. 
Pentru interventii de minim 100 RON nu se achita deplasarea.
Read More